איגי

הפורומים של איגי: פורטל איגי מציג: ‫להתחבר להורים‬ - הפורומים של איגי

עבור אל תוכן

עמוד 1 מתוך 1
  • אינך יכול לפתוח שרשור חדש
  • אינך יכול להגיב לשרשור זה

פורטל איגי מציג: ‫להתחבר להורים‬ דרג שרשור: -----

#1 המשתמש מנותק   פורטל איגי 

• יוזר אוטומטי
  • תפקיד: מנהל/ת פורום
  • נרשמתי ב: נובמבר 2010

פורסם ב 21 פברואר 2012 - 23:09

"תחילה הדרמה סחפה אותי מקצה לקצה, הכעס שבלע אותי בכל פגישה. כמות ההרס שיצאה מהפה שלי הייתה ככמות השנאה שחשתי בקרבי ולעצמי. עד היום אני לא ישכח את דנה (המטפלת) אומרת לי "יש לך יכולות גבוהות לזרוק רעל להורים שלך"', כך תיארה נערה אמיצה במכתב את תחילת הפגישות שהיו עם הוריה, בטיפול המשפחתי בעמותת "נוער מתחברים למשפחה".

גם לכם יש קשיים עם ההורים? בואו לדבר על זה בעמוד הפייסבוק שלנו!

הקשר בין הורים לילדים בגיל ההתבגרות הוא לא תמיד קל, בטח לא כשמדובר במערכת יחסים שבה הילדים יוצאים מהארון. המטפלים בעמותה רגילים למשפטים כמו "ההורים לא מבינים אותי", "ההורים בחיים לא יקבלו אותי", "לא אכפתי לי מהם" או "נו, באמת שאני אבוא כדי שתחפרו לי? יאללה חפשו מישהו אחר".

אבל המטפלים לא מוותרים ונותנים מקום לשני הצדדים כדי לבנות גשר לקשר מחודש וטוב. "כבר אחרי מספר פגישות נראה שנרגעה לה הדרמה שעטפה אותנו ונפתח מקום חדש! מקום של הזדהות ופתיחות אמיתית… התהליך של יציאה מהארון המשפחתי היה מצד אחד לא קל, ומצד שני היה הקל ביותר", המשיכה הנערה במכתבה.

"מה אפשר לבקש מהורים הרוצים את הטוב ביותר למען הבת שלהם והיא פשוט מסרבת להאמין? אחרי סידרה לא קלה של שכנועים, הצלחתי למצוא את האמת שלהם ואת המקום שלי. ההורים שלי רוצים לטובתי יותר מכל בנאדם אחר. פה נסגר לו המעגל. הסתיים תהליך ההשלמה ביני לבין ההורים שלי. כל מה שהיה ונשאר זו האהבה. השיחות היו נעימות ולא שלט בי היצר לכעוס. התערבות משפחתית זו מתנה שלא כולם זוכים לה. בסופו של דבר הרצון מוביל אותנו לקשרי אהבה עם אנשי הדם שלנו, בטיפול משפחתי", היא סיכמה.

תמונה שפורסמהבסוף עוד תצאי עם אמא לבילויים (צילום אילוסטרציה: Elmira College, רישיון: cc-by)

אם גם אתם רוצים לשפר את הקשר עם אבאמא או פשוט רוצים לשמוע עוד וגם לשאול שאלות, אתם מוזמנים לבוא ולהכיר את עמותת "נוער מתחברים למשפחה" ביום חמישי ה-23.2.12, בין השעות 18:30-19:30, במטבחון של איגי.

לקריאת המאמר בפורטל איגי - הקישו כאן
זהו יוזר אוטומטי של מערכת הפורומים

שתף שרשור זה

עמוד 1 מתוך 1
  • אינך יכול לפתוח שרשור חדש
  • אינך יכול להגיב לשרשור זה